Hymer B-Klasse DynamicLine

Een optimaal comfort met
een extreem laag gewicht

Hymer B-Klasse DynamicLine

HYMER B-Klasse DynamicLine hoogtepunten

Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton.

Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht: dat was het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Het resultaat: een nieuwe Hymermobil-generatie, die rijklaar aanzienlijk minder dan 3,5 ton weegt. En daar slaagt zo licht niemand anders in!

Ondanks het beperkte gewicht moet u bij de Hymermobil B-Klasse DynamicLine geen enkele cruciale eigenschap van een topcamper opgeven: flexibiliteit, comfort, design, perfectie en kwaliteit. De B-Klasse DynamicLine bekoort dankzij het volkomen nieuwe meubelconcept en een kenmerkend design. De introductie ervan is het startschot voor een gloednieuwe generatie voertuigen.

Kenmerken

 • Gewicht: 3.500 – 4.500 kg
 • Lengte: 5,99 – 7,49 m
 • Breedte: 2,22 m
 • Hoogte: 2,96 m
 • Slaapplaatsen: 2 – 5

Hoogtepunten

 • Premium-integraal met dubbele bodem in de klasse 3,5 ton
 • De grootste bergruimte in zijn klasse: een vrije hoogte van max. 1,22 m.
 • Het beste comfort tot in de kleinste details: een brede ingangsdeur, een doorlopende bovenvloer woongedeelte, een verwarmde dubbele bodem, doucheruimte zonder wielkast, nachtverlichting, voorstoelen, grote bedden met slaapcomfortsysteem en veel meer
 • Innovatief voorkomen: nieuwe voorzijde met grotere panoramische voorruit, exclusieve HYMER-schijnwerpers met led-dagrijlicht
 • Premium-hightechopbouw met GFK lichtgewicht vloer, GFK dakbekleding, aluminium/aluminium zijwanden en raamframes
 • Nieuwe opties, zoals volledige led-schijnwerpers, een servicecamera als hulp voor het leegmaken van de afvalwatertank, cabinebed om te bouwen tot twee eenpersoonsbedden, uittrekbare slede voor gasflessen enz.

Buitenaanzicht & opbergruimte

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

De nieuwe look van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine onderscheidt zich vooral door het volledig vernieuwde design van de voorzijde.

Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 - zijaanzicht

Het nieuwe voorkomen verschaft de Hymermobil B-Klasse DynamicLine een strakkere lijn en een extra sportieve look

Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 - zijaanzicht

Een nieuw concept voor de indeling met een enorme keuken, een Smart-Tower-koelkast van 142 l, veel opbergruimte en een garage eronder met rechts een vrije hoogte van 1,22 m ... dat zijn slechts enkele kenmerken van de perfecte camper voor twee personen, die met een totale lengte van 5,99 m vrij compact is.

Hymermobil B-Klasse DynamicLine - vooraanzicht

De opvallende inlaatopeningen in de spoiler en het strakke design met de exclusief voor HYMER ontwikkelde led-schijnwerpers bezorgen de HYMER een nieuw jasje en maken van dit voertuig tegelijk een modern totaalplaatje.

Hymermobil B-Klasse DynamicLine - achteraanzicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Garage Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444

De Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 biedt standaard een garage met een draagvermogen van 350 kg en een grote garagedeur aan beide kanten. De linker deur heeft een vrije opening van B 43 x H 105 cm; de rechter garagedeur daarentegen heeft een – voor de sector vrij buitengewone – vrije laadopening van zowaar B 58 x H 122 cm.

Via een handig vak is de garage de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 ook van binnenuit gemakkelijk toegankelijk. Optioneel is een garageluik aan de achterzijde van de garage mogelijk, waardoor u voorwerpen ook prima tot in het voertuig kunt laden.

Het Quickstarter-vak (hier afgebeeld op de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588) bevindt zich naast de ingangsdeur tot het woongedeelte. Hierin heeft u opbergruimte voor niveaublokken, een kabelhaspel, enz. Bij uw aankomst op uw bestemming heeft u zo snel al het nodige bij de hand (afhankelijk van de indeling).

Garage achterin Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588

Deze ruime garage met een draagvermogen van 350 kg (optioneel 450 kg) kunt u gemakkelijk via de beide hoge garagedeuren links en rechts laden. De vrije laadhoogte van beide garagedeuren is B 99 x H 122 cm – een unicum in de branche. Zo kunt u de bagage in de garage van buiten uit steeds makkelijk bereiken.

De garage achterin de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 heeft ook ruim voldoende plaats voor fietsen.

Met een breedte van 60 cm biedt de maxi-ingangsdeur meer plaats dan een gewone ingangsdeur, waardoor u erg gemakkelijk in en uit de camper komt.

Via een aparte deur voor de gaskast en de optioneel verkrijgbare, heel handige uittrekbare slede zijn de gasflessen in een handomdraai bereikbaar en kunt u ze snel en gemakkelijk vervangen.

De illustraties zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en kunnen optionele extra's, accessoires en versieringen op voertuigen tonen die niet standaard worden geleverd. Optionele extra's zijn vermeld in de actuele prijslijst en verkrijgbaar tegen de aangegeven prijs. We behouden ons het recht voor om de apparatuur te wijzigen of product verbeteringen door te voeren die niet op de foto’s zichtbaar zijn tijdens de levenscyclus van het model. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor foutieve of onvolledige informatie.

Wooncomfort

De comfortabele L-vormige zitgroep met loungekussens – hier in het meubeldecor Palatino Apfel in combinatie met de textiellederen stofcombinatie Cremissimo – creëert een groots gevoel van ‘thuis’ tijdens uw vakantie. Ontbijten, lezen, spelen of gewoon gezellig samenzijn: hier is ruimte genoeg voor ontspanning.

Hier afgebeeld: de optionele lounge-zitgroep in de textiellederen stofcombinatie Santana in combinatie met het meubeldecor Palatino Apfel. Dankzij het uitgekiende design past het hefbed van de B-klasse DynamicLine onopvallend in het woongedeelte. De luxueuze tafel kan 360° gedraaid worden en in een handomdraai naar wens in lengte- of dwarsrichting geplaatst worden.

In de Hymermobil B-Klasse DynamicLine bevindt zich af fabriek standaard een vlakbeeldschermhouder. Op verzoek kunt u optioneel een led-flatscreen van 22" met geïntegreerde luidsprekers, afstandsbediening, DVD-speler, HYMER-smart-multimedia-systeem en bluetooth bestellen.

Voor uw rijplezier: het multifunctionele stuur, dat bij de Hymermobil B-Klasse DynamicLine als optie beschikbaar is.

Bij de gewichtsbeperking in de nieuwe Hymermobil B-Klasse DynamicLine ging het vaak slechts om enkele grammen, die in totaal echter enkele kilo’s voor extra laadmogelijkheden opleveren. Voor het HYMER-sluitsysteem en de handgrepen wilden wij bijvoorbeeld de look en het aangename gevoel van metaal niet opgeven, waardoor we voor uitgeholde, gegoten aluminium handgrepen hebben gekozen, die 100 g lichter zijn dan de gewone handgrepen. Per camper levert dat een besparing van 1,5 kg op.

In de zitgroep van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine voelt u zich prima. De luxueuze tafel kunt u indien gewenst gemakkelijk in de lengte- of dwarsrichting schuiven.

De hoogwaardige kussens zijn comfortabel en gerieflijk, bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Het textiel heeft een vlekbeschermende laag, zodat u het gemakkelijk kunt reinigen als toch eens iets op de kussens wordt gemorst.

De dakbergkasten hebben een stevig metalen slot, zodat ze tijdens de rit gegarandeerd gesloten blijven en niet kunnen openspringen.

De opbergvakken in de verwarmde dubbele bodem bieden een boel opbergruimte. De bodem en de vakken zijn verwarmd zodat uw voeten én uw bagage optimaal beschermd zijn bij lage temperaturen.

Alle stoffen voor de kussens en het textiel worden in onze eigen naai-afdeling gemaakt. Alle stoffen hebben een vlekkenbescherming en voldoen aan de normen inzake uv-stabiliteit, kleur- en lichtechtheid.

De nachtverlichting met wisselschakelaar verspreidt een zacht licht in de hele camper, zodat u ook in het donker veilig kunt bewegen. De tijd van gekneusde tenen is voorbij!

De dakbergkasten boven de zitgroep in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine bieden enorm veel bergruimte. Dankzij het metalen slot kunt u de stevige kastkleppen veilig sluiten.

In de hoge kledingkast van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 passen ook langere kledingstukken netjes en ordelijk aan een kleerhanger.

De comfortabele zitgroep in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 504 nodigt uit om te ontspannen. De hoogwaardige camper is hier in het meubeldecor Trentino Birnbaum in combinatie met de textiellederen uitvoering Cremissimo afgebeeld.

De cabine van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine kunt u standaard met een vouwverduistering van kwalitatief hoogstaande stof verduisteren (hier te zien bij de zijramen van de cabine). Het elektrische rolluik bij de voorruit is optioneel verkrijgbaar; het beschermt u tegen nieuwsgierige blikken én koude van buiten.

In combinatie met het optionele, elektronische rolluik voor de voorruit beschikt de Hymermobil B-Klasse DynamicLine over een rolgordijn dat beschermt tegen inkijk en gemakkelijk van beneden naar boven te sluiten is.

In de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 504 heeft u dankzij de hoge kledingkast van 24 cm breed met verplaatsbare planken tal van mogelijkheden om uw was en kleding op te bergen.

Licht, vriendelijk en uitnodigend: de zitgroep in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine hier in het textiellederen stofdesign Cremissimo in combinatie met het aangename meubeldecor Trentino Birnbaum.

De exclusieve, luxueuze tafel in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine heeft rondom een nobele, verchroomde sierlijst, die voor het elegante voorkomen zorgt.

In de ruimte naast het keukenblok achterin de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 is een kledingkast ondergebracht, die voldoende plaats biedt voor uw garderobe en wasgoed.

De optionele, gezellige lounge-zitgroep in de Hymermobil B-klasse DynamicLine heeft alles om u enkele aangename uren te bezorgen. De tafel kan in een handomdraai met een draaibaar deel uitgebreid worden, zodat reisgenoten ook van op de passagiersstoel de tafel zonder moeite bereiken.

De indelingen 574, 584, 594 en 678 van de Hymermobil B-klasse DynamicLine zijn optioneel verkrijgbaar met opbergkasten en een dakluik voorin in plaats van het hefbed. Dat creëert nog meer stahoogte bij de cabine en een nog ruimer gevoel in het woongedeelte.

Het optionele led-flatscreen bij de ingang van de Hymermobil B-klasse DynamicLine 678 kan gemakkelijk in verschillende posities gedraaid worden, zodat u vanop alle plaatsen comfortabel kunt kijken.

Boven de comfortabele L-vormige zitgroep van de Hymermobil B-klasse DynamicLine 678 in de kussenstof Cremissimo ziet u de optioneel verkrijgbare dakbergkasten in plaats van het bed voorin, zodat u nog meer opbergmogelijkheden heeft.

De illustraties zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en kunnen optionele extra's, accessoires en versieringen op voertuigen tonen die niet standaard worden geleverd. Optionele extra's zijn vermeld in de actuele prijslijst en verkrijgbaar tegen de aangegeven prijs. We behouden ons het recht voor om de apparatuur te wijzigen of product verbeteringen door te voeren die niet op de foto’s zichtbaar zijn tijdens de levenscyclus van het model. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor foutieve of onvolledige informatie.

Slaapcomfort

De eenpersoonsbedden in lengterichting achterin hebben een afmeting van 200 x 80 resp. 190 x 80 cm. De bedden beschikken standaard over het HYMER-slaapcomfortsysteem met schotellattenbodem en meerzone-koudschuimmatrassen.

De eenpersoonsbedden in lengterichting achterin kunnen dankzij optionele kussens tot één groot ligoppervlak omgevormd worden, dat u met een trapje gemakkelijk kunt bereiken.

Het nieuw ontworpen cabinebed met een perfecte overgang naar de dakbergkasten past feilloos in het woongedeelte van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Het is standaard voorzien van het HYMER-slaapcomfortsysteem en beschikt over meerzone-koudschuimmatrassen.

Opdat ’s nachts alle gezinsleden of welkome bezoekers in alle rust kunnen slapen, biedt de Hymermobil B-klasse DynamicLine een comfortabel hefbed met vaste vergrendeling. Het is perfect in het woongedeelte geïntegreerd en kan indien gewenst neergelaten worden. Optioneel kan het hefbed elektrisch bediend worden en met een druk op de knop weer opgetild worden, zodat het niet opvalt of stoort. Als u graag apart slaapt, is het hefbed ook verkrijgbaar als variant met eenpersoonsbedden in lengterichting.

Als u graag apart slaapt, is het flexibele cabinebed optioneel ook verkrijgbaar als variant met eenpersoonsbedden in lengterichting. Door een uittrekbare verlenging van het cabinebed en extra kussens ontstaan in een handomdraai twee eenpersoonsbedden in lengterichting.

Zo kent u het cabinebed in een integraal: een dwarsbed voor twee personen. In de Hymermobil B-Klasse DynamicLine heeft u bovendien veel ruimte bij het hoofdeind, zodat u het nooit benauwd krijgt.

Het flexibele cabinebed in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine is optioneel als variant met eenpersoonsbedden in lengterichting verkrijgbaar. Voor extra stabiliteit wordt het bovendien met een riem aan het dak van het voertuig bevestigd.

Tussen de eenpersoonsbedden in lengterichting in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 kunt u alles leggen, wat u graag bij de hand heeft. Met een extra kussen kunt u de eenpersoonsbedden in lengterichting ombouwen tot een groot ligoppervlak.

Achterin de Hymermobil B-klasse DynamicLine bevinden zich optioneel een 12V- en een 230V-stopcontact evenals een USB-aansluiting.

Ondanks zijn totale lengte van 5,99 m biedt de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 504 achterin een bed met een ligoppervlak van 200 cm x 116/90 cm.

Met een stevige ladder bereikt u gemakkelijk het bed achterin de Hymermobil B-klasse DynamicLine 504.

De eenpersoonsbedden in lengterichting in de Hymermobil B-klasse DynamicLine 678 bieden een comfortabele en ruime slaap- en rustplaats. In de tegenoverliggende dakbergkasten en ‘zwaluwnesten’ heeft u alles ordelijk bij de hand, van een pyjama tot uw avondlectuur.

Onder de bedden bevindt zich extra veel opbergruimte, die via grote kleppen goed toegankelijk is. Via de vaste trede hierachter komt u gemakkelijk en comfortabel in de eenpersoonsbedden in lengterichting.

De opbergvakken onder de bedden hebben ofwel een kledingstang, ofwel planken, zodat alles overzichtelijk een plaatsje krijgt.

De hoge kledingkast in de Hymermobil B-klasse DynamicLine 678 heeft zowel een kledingstang als variabele planken, zodat u deze flexibel kunt indelen zoals u wenst.

De illustraties zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en kunnen optionele extra's, accessoires en versieringen op voertuigen tonen die niet standaard worden geleverd. Optionele extra's zijn vermeld in de actuele prijslijst en verkrijgbaar tegen de aangegeven prijs. We behouden ons het recht voor om de apparatuur te wijzigen of product verbeteringen door te voeren die niet op de foto’s zichtbaar zijn tijdens de levenscyclus van het model. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor foutieve of onvolledige informatie.

Keukencomfort

Koken in de keuken van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 is puur genot. Ook onderweg kunt u zo allerlei lekkernijen op tafel toveren.

De keuken met de sierlijke wandbekleding past harmonieus in het woongedeelte en in het totaalplaatje van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine.

De keuken in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 is standaard voorzien van een nobele led-verlichting en heeft een uitbreidbaar werkvlak in petto, dat u indien nodig gewoon kunt opklappen. Een ander handigheidje is de vuilnisemmer, die u in de laden kunt hangen, om tijdens het koken bijv. groenteafval meteen en snel te kunnen weggooien.

In het hoogwaardige rekje van plexiglas aan de keukenwand kunt u afwasmiddel en andere voorwerpen, die snel bij de hand wilt hebben, gemakkelijk opbergen.

De extra brede, vrij in te delen laden in de keuken helpen u alle keukenbenodigdheden veilig en handig op te bergen. De laden beschikken over een praktische servo-soft-sluiting en de dakbergkasten over een soft-close-functie.

De keukenladen zijn voorzien van de handige servo-soft-sluiting. Alle dakbergkasten sluit u zacht dankzij de soft-close-functie.

In de grote en diepe spoelbak kunt u gemakkelijk de vaat doen.

De Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 heeft de perfecte indeling voor 2 personen en biedt op 5,99 m een groot bed (op verzoek ook verkrijgbaar als eenpersoons-cabinebedden), een gerieflijke keuken met een koelkast van 142 l en bovendien een grote, comfortabele badkamer met ruime sta-oppervlakte.

In de besteklade met servo-soft-sluiting kunt u bestek en kleine voorwerpen overzichtelijk opbergen.

In de grote dakbergkasten met soft-close-functie en ventilatie erachter kunt u een boel voorraad opslaan.

Standaard is de keuken van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 voorzien van een koelkast van 90 liter. Optioneel is een Jumbo-koelkast van 160 liter – of zoals hier afgebeeld, een TEC-Tower met koel- en vriescombinatie, oven met grill mogelijk.

In de diepe dakbergkasten boven de keuken krijgen vaatwerk en proviand een plaatsje.

Op het royale drie pits kooktoestel, dat standaard in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine is geïntegreerd, kunt u ook zonder problemen uitgebreide maaltijden van meerdere gangen bereiden.

Grote, ruime en flexibel in te delen laden met Servo-Soft-sluiting in de hoekkeuken van de Hymermobil B-klasse DynamicLine 678 bieden plaats aan vaatwerk en proviand voor onderweg.

In de dakbergkasten boven de hoekkeuken kunt u nog meer proviand onderbrengen.

De optioneel verkrijgbare TEC-Tower omvat een koelkast/diepvries-combinatie van 160 liter en een oven met grill, waarin u op reis zelfs een cake voor bij de koffie kunt bakken.

De illustraties zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en kunnen optionele extra's, accessoires en versieringen op voertuigen tonen die niet standaard worden geleverd. Optionele extra's zijn vermeld in de actuele prijslijst en verkrijgbaar tegen de aangegeven prijs. We behouden ons het recht voor om de apparatuur te wijzigen of product verbeteringen door te voeren die niet op de foto’s zichtbaar zijn tijdens de levenscyclus van het model. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor foutieve of onvolledige informatie.

Badkamercomfort

De nieuw ontworpen, comfortabele badkamer heeft geen storende wielkasten bij de douche, waardoor u overal een volledige, ruime sta-oppervlakte heeft. De hoogwaardige wastafel van ‘Cool Glass’ en het onderhoudsvriendelijke banktoilet voltooien de nieuwe, comfortabele badkamer.

De sierlijke ‘Cool Glass’-wastafel van geperst glasstof geeft een heel mooie indruk. Deze ziet eruit en voelt aan als fijn porselein – net als thuis in uw badkamer.

Ook betreffende het afvalwater biedt de Hymermobil B-Klasse DynamicLine extra comfort. De elektrische aftapklep kunt u op het dashboard bedienen. Op verzoek krijgt u een servicecamera om exact boven het rioolrooster te parkeren – een innovatie ‘made in Bad Waldsee’.

Met behulp van een optionele, onder het chassis aangebrachte servicecamera kan de bestuurder de aftapopening van het voertuig exact boven het rooster brengen, zonder dat hij of een passagier het voertuig moet verlaten. Het beeld verschijnt op het display van het dashboard.

De comfortabele badkamer in het meubeldecor Palatino Apfel in combinatie met het lichte banktoilet en de wasbak van Cool Glass ziet er aantrekkelijk en modern uit.

De comfortabele badkamer in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine biedt een heleboel bewegingsvrijheid vóór de hoogwaardige wasbak en het banktoilet.

Het hoogwaardige Cool Glass in de comfortabele badkamer van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine biedt aan de zijkant uitgekiende vakjes voor een zeepdispenser en andere badkamerbenodigdheden, die u graag bij de hand heeft.

De hele oppervlakte van de doucheruimte in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine is vlak, zonder storende wielkast.

De elegante wasbak in de Hymermobil B-Klasse DynamicLine is groot genoeg om uw handen te wassen, tanden te poetsen en voor de dagelijkse hygiëne. De geïntegreerde led-verlichting boven de spiegel zorgen voor voldoende licht in de badkamer.

Handig: de drievoudige kledinghanger in de comfortabele badkamer van de Hymermobil B-Klasse DynamicLine, waaraan u vochtige kleding, natte jassen enz. kunt laten drogen.

De badkamerkast heeft handige rekjes met spanbanden, zodat uw badkamervoorwerpen veilig opgeborgen zijn. Bovendien bevindt zich in de badkamerkast een 230V-stopcontact en een schakelaar voor de waterpomp.

De ruime badkamer van de Hymermobil B-klasse DynamicLine 678 biedt veel bewegingsvrijheid. De douche en het wasgedeelte zijn van elkaar gescheiden en kunnen met een vaste deur van het woongedeelte worden afgesloten, zodat u hier ongestoord bent.

Door een vaste deur naar het woongedeelte wordt de ruimte tussen de douche en het wasgedeelte uw persoonlijke aankleedruimte. Ook de douche kunt u met vaste, glazen deuren comfortabel afsluiten.

In het grote opbergvak in de ruime badkamer van de Hymermobil B-klasse DynamicLine 678 kunt u wasgoed, badkamerbenodigdheden, handdoeken enz. overzichtelijk en altijd bij de hand opbergen.

Het hoogwaardige draaitoilet en de nobele wastafel van Cool Glass benadrukken het comfort in de ruime badkamer van de Hymermobil B-klasse DynamicLine 678. Led-strips verschaffen mooie lichteffecten en bieden voldoende verlichting.

Optioneel is een houten lattenbodem voor de douche verkrijgbaar, die nog meer steun en grip biedt.

De afzonderlijke douche van de Hymermobil B-klasse DynamicLine 678 kan met stevige deuren gescheiden worden van de rest van de ruime badkamer. In de praktische vakjes heeft u shampoo, douchegel, massageborstels en veel meer altijd bij de hand.

De illustraties zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en kunnen optionele extra's, accessoires en versieringen op voertuigen tonen die niet standaard worden geleverd. Optionele extra's zijn vermeld in de actuele prijslijst en verkrijgbaar tegen de aangegeven prijs. We behouden ons het recht voor om de apparatuur te wijzigen of product verbeteringen door te voeren die niet op de foto’s zichtbaar zijn tijdens de levenscyclus van het model. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor foutieve of onvolledige informatie.

Indeling & technische informatie

Hymer B-Klasse DL 444

 • Opbouwmaten
  599x222
 • Slaapplaatsen
  2

Hymer B-Klasse DL 504

 • Opbouwmaten
  599x222
 • Slaapplaatsen
  3

Hymer B-Klasse DL 574

 • Opbouwmaten
  699x222
 • Slaapplaatsen
  4

Hymer B-Klasse DL 584

 • Opbouwmaten
  699x222
 • Slaapplaatsen
  3

Hymer B-Klasse DL 584

 • Opbouwmaten
  699x222
 • Slaapplaatsen
  4

Hymer B-Klasse DL 594

 • Opbouwmaten
  699x222
 • Slaapplaatsen
  4 + 1 (O)

Hymer B-Klasse DL 678

 • Opbouwmaten
  749x222
 • Slaapplaatsen
  4 + 1 (O)

Hymer B-Klasse DynamicLine uitvoering

 • Basis
 • LED dagrijlicht en LED knipperlicht geïntegreerd in de HYMER-schijnwerpers
 • Hangende buitenspiegels in voertuigkleur gespoten, elektrisch verwarm- en verstelbaar, incl. dode hoekspiegel
 • Fiat Ducato Multijet 96 KW/ 130 PK, Euro 6
 • Spatlappen aan voor- en achteras
 • Bekerhouder bij bestuurder- en bijrijderszitplaats
 • AL-KO Tiefrahmenchassis
 • Airbag voor bestuurder en bijrijder
 • ABS (anti blokkeer systeem) / EBD (elektronische remkrachtverdeling)
 • ESP incl. ASR, Traction Plus en Hill Holder
 • 6 versnellingen
 • Exterieur
 • Elektrische opstap, 1-trede
 • LED voortentlamp met regengootje
 • Verwarmbare dubbele bodem incl. opbergvakken
 • HYMER dakluik met melkglas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en muggengaasrollo in badkamer
 • GFK dakbekleding (de GFK-dakbekleding is niet aangepast aan de voertuigkleur. Het oppervlak van de GFK-dakbekleding lijkt niet op een gespoten buitenplaat)
 • HYMER dakluik met helder glas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en muggengaasrollo boven bed(den) achter
 • GFK lichtgewicht vloer met XPS-isolatie
 • Uitzetraam achter in rijrichting rechts en links met verduisteringsplissé en muggengaasrollo (afhankelijk van model)
 • Vouwverduistering in cabine van hoogwaardige plissé stof
 • Serviceluik aan de bestuurderszijde voor belading onder de L-zitgroep (afhankelijk van model)
 • Quickstarter vak aan bijrijderszijde / keuken (afhankelijk van model)
 • HYMER panorama dakluik 80 x 50 cm met LED verlichting in woongedeelte
 • HYMER dakluik met melkglas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en muggengaasrollo boven aparte douche
 • Grote garagedeuren in rijrichting rechts en links
 • Bestickering achter
 • Garage draaglast tot 350 kg (optioneel 450 kg). Houd u rekening met de aslasten
 • Maxi-ingangsdeur 60 cm met gevormde binnenzijde
 • Aansprekende, moderne buitenoptiek door de ronde opbouwvorm in aluminium gladde plaat
 • Optimale isolatie door de betrouwbare PUAL bouwwijze met geschuimde wanden en dak (34 mm wand- en dakdikte) en kaderramen
 • Interieur
 • Comfort L-zitgroep met loungebekleding en 2 geïntegreerde 3-punts gordels
 • Slaapcomfortsysteem met schotellattenbodem en meerzone koudschuim matras(sen) voor cabine bovenbed
 • Slaapcomfortsysteem met schotellattenbodem en meerzone koudschuim matras(sen) voor bed(den) achter
 • Pilotenstoelen Aguti Ergoflex in woonruimtestof, draai-/kantel- en in hoogte verstelbaar
 • Luxe design tafel 360° draaibaar, verschuifbaar in lengte- en dwarsrichting
 • Cabine bovenbed manueel neerlaatbaar
 • Kachel / Airco / Boordtechniek
 • Nachtverlichting met wisselschakelaar
 • Nieuw verwarmingsconcept cabine met versterkte warme luchtverwarming, dashboard creëert warmtegordijn in woontoestand
 • Kastverlichting in LED
 • Complete binnenverlichting in LED
 • Elektrische lediging van afvalwatertank met schakelaar op dashboard
 • Kachel Combi 6 met warme luchtinstallatie
 • Vers watertank 20/150 L, geïsoleerd en verwarmbaar
 • Truma bedieningsdisplay CP plus
 • Afvalwatertank 130 L, geïsoleerd en verwarmbaar
 • Accu met groot vermogen 12 V 95 Ah AGM
 • Multimedia
 • Houder vlakbeeldscherm woonruimte
 • Radio-/ TV-voorbereiding incl. 12 V- en 230 V stopcontact, 2 luidsprekers cabine, 2 luidsprekers cabine bovenbed, 2 luidsprekers achter, radio- en DVB-T antenne
 • Radio-/ TV-voorbereiding bij Sideboard, incl. 12 V- en 230 V stopcontact, 2 luidsprekers cabine, 2 luidsprekers cabine bovenbed, 2 luidsprekers in slaapgedeelte achter, radio- en DVB-T antenne (678)
 • Radio-/ TV-voorbereiding bij Sideboard, incl. 12 V- en 230 V stopcontact, 2 luidsprekers cabine, 2 luidsprekers cabine bovenbed, radio- en DVB-T antenne
 • Keuken
 • Servo-Soft sluitingen in keukengedeelte
 • Extra brede, vrij indeelbare schuifladen
 • Spatbescherming wand van acrylglas

Downloads

Vind hier brochures, prijslijsten en technische informatie.

deel dit

op het platform van uw keuze