Hymer
42 jaar
home / Nieuws / 1 en 2 november in onze showroom: de Hymer Venture S

1 en 2 november in onze showroom: de Hymer Venture S

18 Okt
1 en 2 november in onze showroom: de Hymer Venture S

Deze bijzondere camper vol innovaties is op 1 en 2 november 2022 te bewonderen in onze showroom!

Venture S, vrijheid zonder compromis

In de Hymer Venture S is het concept van de Vision Venture zo goed als geheel overgenomen. De 4×4 halfintegrale camper is gebouwd op de Mercedes Sprinter. Het meest opvallende zijn de rondlopende achterramen en het hefdak waarin de slaapruimte is ondergebracht. Het ‘balkon’ heeft het ook tot de productie gehaald en de riante trap om naar het slaapdak te komen is eveneens in de Venture S aanwezig. Voor de keuken – die tegen de linkerwand is geplaatst – is veel ruimte gemaakt en de ertegenover liggende badkamer heeft een slimme ruimtevergrotende oplossing voor de wand.

Compacte 4×4 voor offroad en camping

De Hymer Venture S is compact, want met zijn afmetingen van 6,46 x 2,16 meter is hij maar iets breder dan een buscamper en marginaal langer dan de langste Fiat Ducato-bussen. Details, zoals raptor lak voor bepaalde delen van de opbouw en het pneumatische hefdak, maken de camper een bijzondere verschijning. Ook de kleurstelling is grotendeels van het concept overgenomen. Naast het standaard steengrijs is optioneel een lichtblauwe kleur te bestellen.

Standaard alle luxe Mercedes-opties

De Venture S heeft een prijskaartje dat in het hogere segment thuishoort. Maar daarvoor krijg je gelukkig wel standaard een waslijst aan Mercedes-opties. Dat beging al bij de motorisering, 190pk maar liefst. MBUX natuurlijk in de grote uitvoering, Distronic, grootlichtassistent, rijbaandetectie en nog veel meer.

Hymer voegt daar onder andere 4 lithium accu’s, zonnepanelen, Sonos-audio, een waterfilter, 6 kilowatt dieselverwarming en een heel bijzonder ontwerp aan toe.

Vertrouwd comfort

Hymer zou Hymer niet zijn als deze camper niet beschikte over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kampeercomfort. Zo heeft Hymer een compleet nieuwe ‘woonlaag’ toegevoegd, waardoor de slaapruimte gescheiden is van de leefruimte. Met één druk op de knop, in slechts 3 minuten, komt het slaaphefdak omhoog. De wand van deze ruimte is geïsoleerd, waardoor de temperatuur zowel in zomerse temperaturen als in de sneeuw perfect gereguleerd wordt. Vanuit uw slaapruimte kijkt u door het venster naar de vallende sterren. Een unieke ervaring!

Hymer connect app en 7″ scherm

De Venture S is helemaal digitaal. Natuurlijk ontbreekt bijvoorbeeld een verbinding met het internet niet. Maar ook de verlichtingssferen kun je helemaal met de Hymer Connect-app naar wens instellen. Daarnaast bevindt zich in de wagen bij de trap een 7″ touchscreen waarmee je alles ook kunt bedienen. Natuurlijk ontbreken ook ‘gewone’ schakelaars niet.

De Hymer Venture S in onze showroom!

Komt u deze prachtige camper bewonderen op dinsdag 1 of woensdag 2 november onder het genot van een kopje koffie? U bent van harte welkom bij onze showroom in Leeuwarden!

scroll omhoog