Hymer
40 jaar
home / Showroom / Hymermobil B-klasse ModernComfort T

Hymermobil B-klasse ModernComfort T

v.a. €85.290
Aanwezig in showroom
Hymermobil B-klasse ModernComfort T

Hymermobil B-klasse ModernComfort T – innovatief, veilig en licht

Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid en comfort – dat is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER. De nieuwe HYMER B-klasse ModernComfort T is de eerste half-integraal wereldwijd met de combinatie van het nieuwe Mercedes-Benz-Sprinter-motorrijtuig en het door HYMER zelf ontwikkelde en bekroonde SLC-chassis. Door de uiterst lichte en stabiele opbouw evenals de extra veiligheid en het rijcomfort bent u met deze sportief-elegante begeleider op elke reis altijd een etappe vooruit – en dat zelfs zeker onder de grens van 3,5 ton.


Automotive buitendesign ontmoet modern interieurconcept

Uiterlijk overtuigen de modellen van de HYMER B-klasse ModernComfort door hun erg automotive look. Daarbij valt de centrale, hoogwaardige en zwart glanzende radiateurgrill met optionele details in chroom meteen op. Ook de led-mistlampen met geïntegreerd bochtlicht passen harmonieus in de vormgeving van de voorzijde. De zichtbare garagekast in zwart diffuser-voorkomen onder de achterlichten kopieert het design van de voorzijde en creëert zo een harmonieuze, sportief-elegante indruk bij het hele voertuig.

 

Kenmerken

Merk & type Hymermobil B-klasse ModernComfort T
Merk chasis Mercedes
Soort Half-integraal
Gewichtsklasse 3.500 - 4.500 kg
Maximaal aantal slaapplaatsen 5
Lengte 6.99 - 7.39 m
Breedte 2.29 m
Hoogte 2.96 m

Bent u op zoek naar een half-integraal met een erg lichte en stabiele opbouw en bovendien veel veiligheid en rijcomfort? Dan is de sportief-elegante HYMER B-klasse ModernComfort T geknipt voor u en bent u op elke grijs gegarandeerd een etappe vooruit.

Standaard wordt de HYMER B-klasse ModernComfort T met een witte cabine en witte opbouw geleverd.


Zijaanzicht bestuurderszijde: de HYMER B-klasse ModernComfort T

Opvallende Mercedes-aanblik in combinatie met betrouwbare camperopbouw: in de half-integraal HYMER B-klasse ModernComfort T.


De zichtbare garagekast in zwart diffuser-voorkomen onder de achterlichten kopieert het design van de voorzijde en creëert zo een harmonieuze, sportief-elegante indruk bij het hele voertuig. De kenmerkende verlichting met de drie balken van het HYMER-logo is voorzien van multifunctionele achterlichten in led-hybridetechnologie, die zelfs bij slecht zicht heel goed herkenbaar zijn.

Met een vrije opening van tot wel 99 x 123 cm biedt de garage achterin de HYMER B-klasse ModernComfort T veel opbergruimte voor alles, wat u onderweg nodig heeft. Het schappensysteem biedt extra ruimte voor spullen die men vaak nodig heeft.


De garage met een standaard draagvermogen van 350 kg (optioneel 450 kg) kunt u gemakkelijk langs beide kanten laden, aangezien deze in de fabriek voorzien is van grote garagedeuren links en rechts.

Het ruime laadvak in de dubbele bodem is gemakkelijk van buiten te bereiken via een grote klep.

De ruime dubbele bodem van het HYMER SLC-chassis van 36 cm hoog biedt voldoende plaats om alle technische onderdelen zoals installaties, elektronica, verwarming, evenals vers- en afvalwatertank veilig en geïsoleerd tegen koude onder te brengen.


Het laadvak met 167 l opbergruimte is zowel van buiten als van binnen gemakkelijk toegankelijk.

Ruime keldervakken in de dubbele bodem breiden de opbergruimte in de HYMER B-klasse ModernComfort enorm uit.


Ook de vers- en afvalwatertank zijn geïsoleerd, verwarmd en gemakkelijk toegankelijk langs binnen in de dubbele bodem van de HYMER B-klasse ModernComfort. Zo is de camper ook geschikt voor hartje winter.

Woonvoorziening

Het interieur van de HYMER B-klasse ModernComfort ziet er modern, fris en nobel uit en bezorgt u een erg open en weids gevoel voor ruimte. Dat is te danken aan het nieuwe ruimteconcept met ietwat schuine plaatsing van de meubels, dat doorloopt van de cabine via het woongedeelte tot in de slaapruimte achterin de camper en zo een open blik door de hele camper biedt, zonder storende contouren.

Door een verdieping van de wand in de natte cel past een led-tv tot 32″ harmonieus in het woongedeelte van de ModernComfort 580 en kunt u prima tv kijken vanuit de bestuurdersstoel.

Het moderne, rechtlijnige interieurdesign met strakke lijnen en een ietwat schuine plaatsing in de ruimte zorgt dat u van vooraan tot achteraan een vrij zicht heeft, zonder storende contouren. Bovendien heeft u zo meer plaats.


De HYMER B-klasse ModernComfort T overtuigt door de perfecte plaatsindeling en het weidse gevoel voor ruimte. De luxueuze tafel kan 360° gedraaid en zowel in de lengterichting als dwars verschoven worden.

Boven de stoelen in de cabine biedt een handig, open vak plaats aan voorwerpen, die u tijdens de rit snel bij de hand wilt hebben.


Het optionele MBUX-multimediasysteem met touchscreen van 10,25″ biedt een hoge resolute evenals talloze mogelijkheden voor communicatie en infotainment. Het systeem beschikt bovendien over een snelle navigatie op de harde schijf met een overzichtelijke 3D-weergave van kaarten en is het scherm voor de achteruitrijcamera.

 

De tot 32″ grote, optionele led-tv kan voor een perfect zicht van op elke plaats in de zitgroep flexibel geplaatst worden.

De zitgroep in de HYMER B-klasse ModernComfort 580 – hier weergegeven in het standaard meubeldecor Grand Oak in combinatie met het standaard stofdesign Kitami.


De zitgroep in de HYMER B-klasse ModernComfort 580 – hier weergegeven in het standaard meubeldecor Grand Oak in combinatie met het standaard stofdesign Colombo.

De zitgroep in de HYMER B-klasse ModernComfort 580 – hier weergegeven in het standaard meubeldecor Grand Oak in combinatie met het standaard stofdesign Janeiro.


De zitgroep in de HYMER B-klasse ModernComfort 580 – hier weergegeven in het standaard meubeldecor Grand Oak in combinatie met het optionele stofdesign Phoenix.

De zitgroep in de HYMER B-klasse ModernComfort 580 – hier weergegeven in het op verzoek (zonder kosten) verkrijgbare meubeldecor Noce Cognac in combinatie met het standaard stofdesign Delfi.


De zitgroep in de HYMER B-klasse ModernComfort 580 – hier weergegeven in het op verzoek (zonder kosten) verkrijgbare meubeldecor Noce Cognac in combinatie met het optionele stofdesign Grazia in Ecotech-materiaal.

De zitgroep in de HYMER B-klasse ModernComfort 580 – hier weergegeven in het op verzoek (zonder kosten) verkrijgbare meubeldecor Noce Cognac in combinatie met de optionele textiellederen stofcombinatie Creola.


De zitgroep in de HYMER B-klasse ModernComfort 580 – hier weergegeven in het op verzoek (zonder kosten) verkrijgbare meubeldecor Noce Cognac in combinatie met het optionele stofdesign Grigio in volledig leder.

De cleane look van het interieur wordt beklemtoond door de vlakke vloer in het woongedeelte, die in het hele voertuig met indirecte verlichting in de plint geaccentueerd kan worden.


De plintverlichting is een onderdeel van de optionele sfeerverlichting, zorgt in het donker voor indirecte verlichting en een aangename sfeer.

Slaapvoorziening

De eenpersoonsbedden in lengterichting achterin beschikken over een ruim ligoppervlak en zijn uitgerust met koudschuimmatrassen met meerdere zones, inclusief hoogwaardige matrasbeschermhoes, voor een verkwikkende en comfortabele nachtrust. Hier te zien met het optionele eenpersoonsbed van 2,15 m lang. Standaard beschikt de slaapruimte over een HYMER dakluik van helder glas, dat voor licht en frisse lucht zorgt.


Het queensbett van de HYMER B-klasse ModernComfort T 690 bezorgt dankzij een ligoppervlak van 185/195 x 150 cm twee personen een aangename slaapplaats. Links en rechts van het bed bevindt zich een ruime kledingkast voor uw favoriete vakantiegarderobe.

De ruime dakbergkasten aan het hoofdeinde van de bedden achterin bieden een heleboel plaats voor kleren, handdoeken, bedlinnen of leesmateriaal. De leeslampen brengen licht in het donker en kunnen afzonderlijk ingesteld worden.

Het bed achterin werd omgebouwd tot een groot ligoppervlak en is via het nieuw ontwikkelde, opklapbare trapje gemakkelijk te bereiken. De grote, comfortabele treden passen bij de vloer en beschikken over een antisliplaag.


Uw vakantiegarderobe bergt u schoon en netjes op in de kledingkast tot aan het plafond, met kledingstangen en een plank.

Een bijzonder hoogtepunt is het optionele, trapeziumvormige extra kussen met blad, dat uitgenomen kan worden en perfect in het gat tussen de matrassen past. Zo maakt u van de eenpersoonsbedden in een handomdraai en gezellig ligoppervlak voor twee.

Dankzij verschillende opties kan de Hymermobil B-klasse ModernComfort individueel aan uw eigen wensen aangepast worden: de eenpersoonsbedden in lengterichting in de indeling 580 zijn naast de klassieke afmeting van 192 cm x 86 cm ook beschikbaar met een lengte van 2,15 m, erg opvallend in een voertuig van minder dan 7 m.


Onder de eenpersoonsbedden in lengterichting achterin het voertuig bevindt zich aan beide kanten een grote kledingkast. De kast is gemakkelijk via een deur of de opklapbare lattenbodem te bereiken.

Aan één kant heeft de kledingkast een kledingstang, waaraan de kleding netjes en ordelijk aan kleerhangers opgehangen kan worden. De kast ertegenover heeft een plank, waardoor alles ordelijk en overzichtelijk blijft.

Elk hoekje is prima benut: ook in het meubel onder de bedverlenging van het eenpersoonsbed in lengterichting is opbergruimte in de vorm van een kastje met planken.


Brede, slipvrije treden garanderen achterin een veilige toegang tot de eenpersoonsbedden in lengterichting. De treden verbergen extra opbergruimte om in het voertuig geen plaats te verspillen.

Aan het hoofdeinde tussen beide eenpersoonsbedden in lengterichting heeft u bedlectuur altijd bij de hand in een praktische opbergzak voor accessoires.


Het standaard dakluik van helder glas zorgt in de slaapruimte van de Hymermobil voor licht en frisse lucht.

De kleppen van de dakbergkasten aan het voeteinde van de eenpersoonsbedden in lengterichting gaan ver open, zodat de kasten overzichtelijk en perfect toegankelijk zijn.

Optioneel kunt u voor de slaapruimte een tweede led-tv met geïntegreerde luidsprekers, DVD-speler, HYMER-smart-multimediasysteem en Bluetooth bestellen. Als deze niet wordt gebruikt, verdwijnt hij geruisloos achter de dakbergkast.


Voor alle indelingen, behalve 580, is optioneel een elektrisch neerlaatbaar tweepersoonsbed boven de zitgroep verkrijgbaar. Het bed is gemakkelijk te bereiken via een aluminiumladder, die voor de veiligheid in het bed gehangen kan worden.

Keuken

Een koelkast van 142 l met vriesvak houdt ook gevoelige levensmiddelen knapperig en vers. De schuine lijn in de meubelplaatsing komt ook terug in details, zoals in de kleppen van de dakbergkasten, en zorgt zo voor een individueel design dat erg herkenbaar is.


De harmonieuze keuken beschikt over een grote dakbergkast en extra brede laden, die vrij in te delen zijn en veel opbergruimte voor kookgerei en proviand bieden. De keukenladen sluiten zacht en stil dankzij de handige Servo-Soft-sluiting.

Dankzij de werkbladuitbreiding heeft u een voldoende groot werkvlak, ondanks het gebruik van de spoelbak en het fornuis. De standaard vuilnisbak in de keukenlade kan bij gebruik handig aan de buitenkant van de lade gehangen worden, zodat hij steeds beschikbaar is. In de handige inhangrichel aan de wand van de koelkast kunt u flexibel kleerhaakjes ophangen.

Sanitaire voorziening

De comfortabele badkamer van de HYMER B-klasse ModernComfort is optisch in twee gedeeld: aan de ene kant de ruime douche met een stahoogte tot 1,94 m, aan de andere kant een banktoilet en de geïntegreerde wastafel met ernaast een open kastje.

In de badkamer kunnen talrijke verzorgingsproducten overzichtelijk en dankzij de spanband ook veilig worden opgeborgen. In een hoog vak vindt u plaats voor shampoo, haarlak e.d.

De badkamerkasten zijn vlak in de wand ingebouwd en ogen modern en rechtlijnig.


Ook rechts naast de badkamerdeur is in de ietwat schuine wand een kastje geïntegreerd, waarin de voorwerpen met spanbanden veilig vastzitten.

Ook in de wand naast het banktoilet heeft u in het daar geïntegreerde opbergvak uw wc-lectuur altijd bij de hand.

In de grote spiegel aan de binnenkant van de badkamerdeur kunt u uw outfit nog snel controleren voor u het voertuig verlaat. Aan de vele haakjes in de badkamer is er altijd plaats voor handdoeken, badmantels enz.


Een in de douche geïntegreerde lichtbalk verschaft de badkamer van de Hymermobil B-klasse ModernComfort licht en een aangename sfeer.

 


HYMER B-Klasse MC T 550

 prijs € 85.290,-
opbouwmaten 699×229 CM
slaapplaatsen 2 + 3 (O)
360º view BekijkHYMER B-Klasse MC T 580

 prijs € 85.290,-
opbouwmaten 699×229 CM
slaapplaatsen 2 + 1 (O)
360º view BekijkHYMER B-Klasse MC T 600

 prijs € 87.940,-
opbouwmaten 719×229 CM
slaapplaatsen 2 + 3 (O)
360º view Bekijk


 


HYMER B-Klasse MC T 680

 prijs € 89.990,-
opbouwmaten 739×229 CM
slaapplaatsen 2 + 3 (O)
360º view BekijkHYMER B-Klasse MC T 690

 prijs € 89.990,-
opbouwmaten 739×229 CM
slaapplaatsen 2 + 3 (O)
360º view Bekijk

Basis

Airbag voor bestuurder en bijrijder (let op: de airbag voor bijrijder is niet deactiveerbaar)
Mercedes-Benz 314 CDI, 105 KW/ 143 PK, Euro 6c
SLC Chassis (Super Light chassis)
Comfort veiligheidschassis
ABS (anti blokkeer systeem) / ASR (anti slipregeling) / EBV (elektronische remkrachtverdeling) en ESP (elektronische stabiliteits programma)
Zijwindassistent
Keyless Start – start-stop-knop voor comfortabel starten van de motor
6 versnellingen
AdBlue Tank 22 l
Dagrijverlichting in koplampen geïntegreerd
Dynamo met hoog vermogen incl. laadbooster
Elektrische verstel- en verwarmbare buitenspiegels
Elektrische ramen en centrale portiervergrendeling cabine
Spatlappen achteras
Bekerhouder bestuurder en bijrijder
Originele wieldoppen 16 inch
Geluidsmaatregelen Mercedes: isolatie van de motorruimte en bodemplaat

 

Exterieur

Aansprekende, moderne buitenoptiek door de ronde opbouwvorm in aluminium gladde plaat
Optimale isolatie door de betrouwbare PUAL bouwwijze met geschuimde wanden en dak (34 mm wand- en dak dikte) en kaderramen
Premium hightech opbouw: Alu/Alu PUAL-sandwich voor optimale isolatie – volledig verlijmd zonder koudebruggen, 100% houtvrij
Exclusieve HYMER multifunctionele achterlichten in LED hybridetechnologie
GFK lichtgewicht vloer met XPS-isolatie
Verwarmbare dubbele bodem incl. opbergvakken
Groot bergvak met toegang van buitenaf incl. extra diep vak in de vloer en toegang van binnen
Maxi-ingangsdeur 60 cm met gevormde binnenzijde van kunststof
LED voortentlamp met regengootje
Elektrische opstap, 1-trede
Gordijn in cabine uit hoogwaardige plissé stof
Uitzetraam achter in rijrichting rechts en links met verduisteringsplissé en hor (afhankelijk van model)
HYMER panorama dakluik 80 x 50 cm met LED verlichting in woongedeelte
HYMER dakluik met melkglas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en hor in badkamer
HYMER dakluik met melkglas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en hor boven aparte douche
HYMER dakluik met helder glas 40 x 40 cm met verduisteringsplissé en hor boven bed(den) achter
Serviceluik aan de bestuurderszijde voor belading onder de L-zitgroep (afhankelijk van model)
Grote garagedeuren in rijrichting rechts en links
Garage draaglast tot 350 kg (optioneel 450 kg). Houd u rekening met de aslasten.

 

Interieur

Pilotenstoelen Ergoflex in woonruimtestof, draai-/in hoogte verstel- en kantelbaar met 2 armleuningen
Zitgroep voor met 2 geïntegreerde 3-punts gordels
Luxe tafel 360° draaibaar, verschuifbaar in lengte en breedte (alleen in combinatie met L zitgroep)
Vloerrooster in badkamer voor meer staanplaats in comfort badkamer (550, 580)
Meerzone koudschuim matras achter incl. hoogwaardige toplaag (bewerkt) voor ventilatie
Queensbed achter in hoogte verstelbaar (690)

 

Interieur design

Modern interieur design
Functionele integratie in meubelelementen
Optimale indeling met een royaal ruimtegevoel

 

Kachel / Airco / Boordtechniek

Accu met groot vermogen 12 V 95 Ah AGM
Complete binnenverlichting in LED
LED kastverlichting
Extra diepe ruimte voor gasflessen voor een eenvoudige flessenwissel (afhankelijk van model)
Warme luchtverwarming 6 kW met warm waterboiler
LCD bedieningspaneel voor de verwarming, iNet ready
Warme luchtverwarming in slaapgedeelte achter, apart regelbaar
Vers watertank 20/180 L, geïsoleerd en verwarmbaar
Afvalwatertank 150 L, geïsoleerd en verwarmbaar

 

Multimedia

Radio-/ TV-voorbereiding incl. 12 V- en 230 V stopcontact, 2 luidsprekers cabine, 2 luidsprekers cabine bovenbed, 2 luidsprekers achter, radio- en DVB-T2 antenne

 

Keuken

Servo-Soft sluitingen in keukengedeelte
Extra brede, vrij indeelbare schuifladen
Extra diepe spoelbak met passende afdekking/snijplank en hoge waterkraan
Smart-Tower koelkast 142 L

 

Fotogalerij Hymermobil B-klasse ModernComfort T

Maak een proefrit!

Wilt u zelf de comfort van de Hymermobil B-klasse ModernComfort T ervaren? Maak dan vrijblijvend een proefrit!

plan proefrit!

Brochure

Rustig alles nog een keer doornemen? Download dan de brochure!

Kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u extra informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

stel uw vraag!
scroll omhoog