Hymer
39 jaar
home / Showroom / Hymermobil B-Klasse MasterLine

Hymermobil B-Klasse MasterLine

v.a. €121.340
Hymermobil B-Klasse MasterLine

Zo uniek, om een heel genre te definiëren!

Door meer dan 60 jaar hard werken heeft Hymer niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow – maar staat ook synoniem voor de camper zelf. Zoals de Mount Everest staat voor de berg der bergen of de Eiffeltoren voor de toren der torens, definieert de Hymermobil het genre van geïntegreerde campers.

Met de nieuwe Hymermobil B-Klasse MasterLine heeft Hymer een voertuig ontwikkeld dat precies aan deze eis voldoet – voor de reis der reizen in de HYMER onder de campers.


Cultuur, kunst of culinair

Met de Hymermobil B-Klasse MasterLine wordt de wereld uw thuis en wordt elke citytrip een plezier. Het hebben van uw eigen keuken, uw eigen woonkamer en uw eigen bed onderweg is niet alleen zeer comfortabel, maar maakt ook van elke reis een stijlvolle ervaring.

Kenmerken

Merk & type Hymermobil B-Klasse MasterLine
Merk chasis Mercedes
Soort Integraal
Gewichtsklasse 3.500 - 4.500 kg
Maximaal aantal slaapplaatsen 5
Lengte 7.89 m
Breedte 2.35 m
Hoogte 2.96 m

Voor diegenen die op zoek zijn naar een uitdaging, die houden van reizen in afgelegen gebieden ver weg van de bewoonde wereld – de Hymermobil B-klasse MasterLine is precies het juiste voertuig om het hoofd leeg te maken.


Ware schoonheid is overal thuis. Met de Hymermobil B-Klasse MasterLine hebt u altijd uw woonkamer bij u en geniet u altijd van het beste uitzicht in een stijlvolle omgeving waarin u zich prettig voelt.


 

De slaapkamer van de Hymermobil B-Klasse MasterLine 780 biedt twee zeer comfortabele éénpersoonsbedden met een lengte van meer dan 2 m en een breedte van 89 cm, die kunnen worden omgezet in één groot ligvlak, terwijl het in hoogte verstelbare queensbed met een ligoppervlak van 200 tot 156 cm het hoogtepunt is in de indeling 790 – zo heeft u slaapcomfort net als thuis.

Het interieur van de Hymermobil B-Klasse MasterLine maakt indruk met zijn harmonieuze design. Met een nieuw verlichtingsconcept ziet het interieur er als nooit tevoren ruim en groots uit.


Met doordachte functies zoals de nieuwe koelkast die vanuit twee kanten geopend kan worden, groot werkoppervlak en een hybride kookplaat die gas- en inductie kookvlakken combineert, maakt de keuken in de nieuwe B-Klasse MasterLine het bereiden van uw maaltijd net zo gemakkelijk als uw eigen huis. De comfortabele L-zitgroep met loungekussens is groter en comfortabeler dan ooit tevoren.Hymermobil B-Klasse ML I 780

 prijs Vanaf €121.340.- incl. BTW en BPM.
opbouwmaten 789 x 235 CM
slaapplaatsen 4 + 1 (OPTIONEEL)Hymermobil B-Klasse ML I 790

 prijs Vanaf €121.340.- incl. BTW en BPM.
opbouwmaten 789 x 235 CM
slaapplaatsen 4 + 1 (OPTIONEEL)

Highlights

  • Innovatief en uniek SLC-chassis met een vlakke bodem voor extra rijstabiliteit en comfort door onafhankelijke wielophanging
  • 3D vooraanzicht voor sportieve prestaties en optisch perfecte spoorbreedte-integratie
  • Standaard 36 cm hoge dubbele multibodem met doorlaadfunctie, incl. traploze vloer in het woongedeelte – voor meer opbergruimte, een betere isolatie en zo perfect geschikt voor de winter
  • 180 liter vers water- en 150 liter vuilwatertank
  • “Keyless Start” met automatische herkenning van de contactsleutel
  • Mercedes-Benz Sprinter-motor

Fotogalerij Hymermobil B-Klasse MasterLine

Brochure

Rustig alles nog een keer doornemen? Download dan de brochure!

Kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u extra informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

stel uw vraag!
scroll omhoog